Dakreparatie

Het dak van uw woning wordt blootgesteld aan talloze invloeden van buitenaf. Het heeft te kampen met neerslag, zonlicht, wind en het gewicht van takken en bladeren die op het dak blijven liggen. In geval van schade aan uw dak is het van groot belang dat het dak snel en efficiënt gerepareerd wordt om verdere schade aan uw dak en/of woning te voorkomen. Maar wat houdt dakreparatie in, wat zijn de kosten waar u rekening mee dient te houden en waarom kiest u voor Dakdekkers 24/7? O.a. deze informatie vindt u op deze pagina.

Ga snel naar

Kosten dakreparatie

Het verhelpen van daklekkage met minimale of niet bestaande nevenschade kan door een reparatie. De dakbedekking wordt gerepareerd, maar we raden aan om op langer termijn na te denken over renovatie van de volledige dakbedekking. Aan welke prijs kunt u denken als het gaat om het repareren van het dak na lekkage? Dit ziet u in onderstaande tabel met gemiddelde prijzen incl. arbeid en excl. btw:

Gedeeltelijke reparatie hellend dakGemiddelde kosten incl. arbeid en excl. btw
Dakpannen€ 100 – € 200
Leien€ 300 – € 450
Overzetdak€ 50 – € 70
Gedeeltelijke reparatie plat dak
EPDM
Bitumen
Aanvullende reparatie werkzaamheden
Dakgoten vervangen en folie aanbrengen€ 45 – € 90

*Bovenstaande prijzen zijn een gemiddelde prijs ter indicatie. Wilt u weten wat u exact betaalt voor het laten repareren van uw dak? Vraag dan bij ons een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Dakreparatie door dakdekkers 247

Prijsvoorbeelden dakreparatie

Om de kosten voor de reparatie van een dak nader toe te lichten, hebben we enkele prijsvoorbeelden voor u gemaakt:

Situatie 1

Na een flinke storm zijn er enkele dakpannen van plaats verschoven en enkele pannen zijn gebroken. Om lekkage en nevenschade te voorkomen, dient dit snel gerepareerd te worden. Voor een dergelijke klus betaalt u ongeveer €110, incl. arbeid en enkele nieuwe dakpannen.

Situatie 2

Uw platte dak heeft een punt waar water blijft staan en dreigt binnen te sijpelen in uw woning. De dakbedekking is op dit punt niet meer in goede staat en moet worden vervangen. We hebben het over 1 tot 2 vierkante meter. Voor een dergelijke klus betaalt u zo’n €250,-.

Vrijblijvende offerte?

Wanneer kiest u voor een dakreparatie?

Het detecteren van tekortkomingen in de dakbedekking kunt u zelf voor een groot deel doen. Er zijn enkele signalen die uw aandacht niet kunnen ontgaan:

Het detecteren van tekortkomingen in de dakbedekking kunt u zelf voor een groot deel doen. Er zijn enkele signalen die uw aandacht niet kunnen ontgaan:

Dakreparatie per type dak

Geen dak is hetzelfde en ieder dak vergt zijn eigen werkwijze. De experts van Dakdekkers 24/7 hebben allround ervaring met alle dak soorten en voeren ongeacht het type dak iedere soort reparatie probleemloos uit. Hoe wij dit doen per type dak? Dat leest u hier.

Dak repareren plat dak

De reparatie van een plat dak doet de dakdekker van Dakdekkers 24/7 in drie stappen:

Is de schade aan uw dak te ernstig? Dan sluiten we dit in stap 2 direct met u kort en zullen we samen kijken naar een passende oplossing om uw dak weer in veilig staat te brengen.

Dak repareren schuin dak

De reparatie van een schuin dak doet de dakdekker van Dakdekkers 24/7 in twee stappen:

Blijkt uit de dakinspectie dat de glazuurlaag van uw dakpannen bijna vergaan is? Dan zal ons advies zijn om alle dakpannen te laten vervangen.

Dak geheel renoveren

Er zijn ook verschillende mogelijkheden als het gaat om dak renovatie. Afhankelijk van de staat van het dak en de dakconstructie kan er worden bekeken welke mogelijkheden het best passen bij uw situatie. Dakdekkers 24/7 werkt alleen samen met ruim opgeleide en ervaren dakdekkers die tevens een dakinspectie incl. bijbehorend inspectierapport afleveren. Aan de hand van de inspectie en het rapport zullen we u voorzien van advies op maat over de beste mogelijkheden voor uw dakrenovatie.

Wilt u geholpen worden door ervaren professionals? Neem contact op!

Pannendak repareren

Uw dakpannen laten repareren door een ervaren dakdekkersbedrijf is een vrij kostbare klus. Daar tegenover staat wel een veilige en professionele uitvoering én de zekerheid van garantie op het werk van onze dakdekkers. Dakdekkers 24/7 biedt u altijd de meest voordelige prijs voor zowel de arbeid van de dakdekker als ook de benodigde materialen. Het dak van uw woning is een van de grootste beschermfactoren van uw woning en heeft de juiste zorg en aandacht nodig om goed te blijven functioneren, kies daarom voor kwaliteit en zekerheid. Kies voor een ervaren en erkend dakdekker van Dakdekkers 24/7. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of gratis advies over uw dak.

Bitumen dak repareren

Een bitumen dak komt veel voor bij platte daken. Bitumen dakbedekking vraagt een specialistische en nauwkeurige aanpak als het aankomt op reparatie. Hebt u zelf weinig of geen ervaring met dakbedekking? Begin dan niet zelf aan repareren van uw bitumen platte dak! 

De ervaren specialisten van Dakdekkers 24/7 zorgen ervoor dat uw bitumen dak netjes en efficiënt gerepareerd wordt. Is reparatie niet meer mogelijk? Dan vervangen wij voordelig uw bitumen dak.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Dakreparatie

Voorkom (ernstige) schade: laat uw dak spoedig repareren!

Men zegt niet voor niets dat de natuur de grootste vijand is, dit geldt zeker ook voor water. Door schade aan uw dakbedekking kan er vocht uw pand binnendringen. Dit vocht dringt in het dak, de dakisolatie, plafonds en muren. Wanneer het vochtgehalte door lekkage in het dak boven de 25% komt, treedt er houtrot op in de dakconstructie. Dit kan zeer ernstige gevolgen hebben voor uw woning of bedrijfspand.

Handel snel en voorkom daarmee lekkage(s) of ernstigere nevenschade. Hebt u schade aan uw dak geconstateerd? Neem nu contact op met een van onze allround dak experts!

Reparatie van uw dak door een professionele dakdekker

Is er sprake van schade aan uw dak door bijvoorbeeld een fikse storm? Of is uw dakbedekking al redelijk verouderd en zijn daardoor zwakke plekken ontstaan? Voor het repareren van uw dak bent u aan het juiste adres bij de vaklieden van Dakdekkers 24/7. Reparatie van uw dak is mogelijk wanneer er geen nevenschade is ontstaan door de beschadiging of lekkage.

Bij dakreparatie denken we aan het plaatselijk vervangen van dakbedekking, dakgoten repareren of vervangen en andere kleine werkzaamheden.

Neem contact op met een van onze professionals om uw dak reparatie in te plannen!

Vrijblijvende offerte dakreparatie

Bij Dakdekkers 24/7 vinden we het belangrijk om hard te werken, maar ook om transparant te zijn. We voorzien u van een offerte op maat welke meer informatie bevat dan alleen onze prijzen. Na uw offerteaanvraag ontvangt u onze offerte binnen 24 uur op het emailadres dat bij ons bekend is. Enkele dagen na het uitbrengen van de offerte nemen we contact met u op voor eventuele aanvullende vragen en/of opmerkingen. Voor meer informatie of het aanvragen van een kosteloze en vrijblijvende offerte kunt u bij voorkeur mailen naar info@dakdekkers247.nl of het contactformulier op onze contactpagina invullen. Telefonisch een offerte aanvragen kan door te bellen naar: 06-40125121.

Sterke punten van 24/7

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.