Over Dakdekkers 24/7

Dakdekkers 24/7 is gestart als een familiebedrijf in Haarlem. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een landelijk opererend bedrijf met meerdere locaties verspreid over Nederland. U kunt bij ons terecht voor allerlei dak gerelateerde werkzaamheden, waarbij we ook een spoedservice aanbieden voor bijvoorbeeld lekkages.

Oorspronkelijk begonnen als sloopbedrijf, voeren we nu diverse aannemersklussen uit met veel toewijding. Hierdoor hebben we een sterke reputatie opgebouwd door heel Nederland.

Onze dakdekkers, intern opgeleid, zorgen voor duurzame en efficiënte uitvoering van alle dakwerkzaamheden. We hanteren transparante tarieven, zodat u geen verrassingen hoeft te verwachten. Na een gratis dakinspectie voorzien we u van eerlijk en deskundig advies.

Uw dak laten inspecteren

Dakinspectie

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

We bieden een gratis dakinspectie aan voordat we beginnen. Hierdoor krijgt u een duidelijk overzicht van de werkzaamheden en kosten. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Waarom u kiest voor Dakdekkers 24/7

Bent u op zoek naar een betrouwbaar dakdekkersbedrijf? Dakdekkers 24/7 heeft meerdere vestigingen door het hele land, waardoor wij onze diensten betaalbaar kunnen aanbieden in heel Nederland. Dankzij de ervaring van onze dakdekkers kunnen zij efficiënt te werk gaan, waardoor u snel weer verder kunt met uw dagelijkse bezigheden zonder langdurige overlast. Als u kiest voor Dakdekkers 24/7, dan kiest u voor de volgende zekerheden:

Gespecialiseerd in alle soorten daken

Als dakdekkersbedrijf met een landelijke dekking zijn wij in staat om u te helpen met alle soorten dakdekker werkzaamheden. Wij schromen de kleine klussen niet, maar ook zeker de grote niet! Zo staan wij dagelijks klaar voor zowel particulieren als voor bedrijven. Er is geen dak waar wij u niet mee kunnen helpen en draaien onze handen niet om voor wat voor klus dan ook. Zo weet u dat dat u met een echte professional te maken heeft.

Particulieren

Met hun expertise en toewijding staan de dakdekkers van ons bedrijf klaar om particulieren te helpen met al hun dakproblemen, van kleine reparaties tot complete renovaties.

Bedrijven

Ons dakdekkersbedrijf biedt bedrijven professionele hulp bij al hun dakbehoeften, van inspectie en onderhoud tot snelle reparaties en volledige dakvervangingen.

Overheidsinstellingen

Variërend van preventief onderhoud tot spoedreparaties, met een bewezen staat van dienst in het ondersteunen van overheidsinstellingen, staan onze dakdekkers paraat.

Beoordelingen van onze klanten

Vraag een vrijblijvende offerte aan