Dakbedekking

De dakbedekking van uw dak is een belangrijk onderdeel voor de waterdichtheid, isolatie en de uitstraling aan uw woning of pand. Het is dus belangrijk om goed na te denken over de verschillende mogelijkheden en welke optie het best past bij uw project. De verschillende typen dakbedekking voor zowel platte als hellende daken en de gemiddelde kosten hiervoor komen op deze pagina aan bod.

Ga snel naar

Verschillende soorten dakbedekking

De keuze is reuze, dit geldt zeker als we kijken naar soorten dakbedekking. Zowel voor platte als hellende daken kunt u de dakbedekking geheel naar wens laten plaatsen om zo de gewenste uitstraling én waterdichtheid/isolatie te behalen. Er is een verschil in mogelijkheden tussen platte en hellende daken. De mogelijkheden, kenmerken en bijbehorende prijzen vindt u in onderstaande alinea’s.

Dakbedekking hellend dak

De mogelijke soorten dakbedekking voor uw hellend dak zijn:

EPDM dakbedekking

Dakbedekking plat dak

De verschillende soorten dakbedekking waar de experts van Dakdekkers 24/7 mee werken in het geval van een plat dak:

Vrijblijvende offerte?

Kies voor een professioneel dakdekkersbedrijf

Het dak uw woning, bedrijfspand of fabriekshal is niet alleen ter bescherming van het pand, maar heeft ook een grote invloed op de energierekening die u maandelijks betaalt. Het dak is dus een belangrijk stuk waarde van uw pand. Is uw dakbedekking beschadigd en dient het plaatselijk gerepareerd te worden of wilt u geheel nieuwe dakbedekking laten plaatsen? Kies voor kwaliteit, kies voor de professionele dakdekkers van Dakdekkers 24/7. Onze specialistische dakdekkers bezitten de benodigde ervaring en kennis uw dakbedekking professioneel en efficiënt te plaatsen.

Zinken dakbedekking

Vrijblijvende offerte dakbedekking aanvragen

Bij Dakdekkers 24/7 vinden we het belangrijk om hard te werken, maar ook om transparant te zijn. We voorzien u van een offerte op maat welke meer informatie bevat dan alleen onze prijzen. Na uw offerteaanvraag ontvangt u onze offerte binnen 24 uur op het emailadres dat bij ons bekend is. Enkele dagen na het uitbrengen van de offerte nemen we contact met u op voor eventuele aanvullende vragen en/of opmerkingen. Voor meer informatie of het aanvragen van een kosteloze en vrijblijvende offerte kunt u bij voorkeur mailen naar info@dakdekkers247.nl of het contactformulier op onze contactpagina invullen. Telefonisch een offerte aanvragen kan door te bellen naar: 06-40125121.

Sterke punten van 24/7

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.