Dakinspectie

Wilt u graag weten in welke staat uw dak zich bevindt als voorbereiding op eventuele werkzaamheden aan het dak of ter voorkoming van eventuele schade? Dan bent u bij Dakdekkers 24/7 aan het juiste adres. Dankzij onze allround dak-service bieden we de mogelijkheid om u bij te staan vanaf de inspectie van uw dak tot aan het uitvoeren van de benodigde werkzaamheden. Maar wat houdt deze dakinspectie in en waarom is dit zo belangrijk? Lees snel verder voor meer informatie.

Ga snel naar

Waarom uw dak laten inspecteren?

Het dak van uw woning, kantoor- of bedrijfspand wordt continu blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden en verschillende temperaturen. Dit geeft op den duur gevolgen aan het dak. Een relatief nieuw dak wordt bij voorkeur eens per 2 à maximaal 3 jaar geïnspecteerd om scheuren, zwakke plekken en poreusheid van de dakbedekking op te sporen. Is het dak van het pand al relatief oud? Dan raden we aan ieder jaar een dakinspectie te laten uitvoeren door een professioneel bedrijf.

Met de inspectie voorkomt u dat er grotere problemen ontstaan, zoals lekkage of zelfs schade aan uw dakconstructie. De tekortkomingen aan de dakbedekking worden voor u in kaart gebracht in het inspectierapport. Aanvullend ontvangt u van de experts van Dakdekkers 24/7 een gratis en vrijblijvende offerte om deze tekortkomingen zo snel mogelijk te verhelpen. Zo voorkomt u dat u van de regen in de drup komt…

Uw dak laten inspecteren

Regelmatig dakinspectie laten uitvoeren

Zoals we hierboven al hebben aangegeven is het van groot belang om de dakinspectie met vaste regelmaat te herhalen, afhankelijk van de levensduur van uw dak is dit ieder jaar of om het jaar. Het regelmatig herhalen van een dakinspectie door een van onze professionals verzekert u van een goedwerkend, veilig dak en de zekerheid dat er zo min mogelijk kans is op lekkage.

Uw dak laten inspecteren door een ervaren dakdekker van Dakdekkers 24/7? Bel of mail ons!

Waaruit bestaat een inspectie en het inspectierapport?

Tijdens een dakinspectie door een professionele dakdekker van Dakdekkers 24/7 kunt u rekenen op een grondig onderzoek. We doen een vakkundige controle op de dakbedekking en brengen eventuele zwakke plekken in kaart. Daarnaast bekijken we de staat van de dakgoten, de boeidelen, windveren en de schoorsteen (indien aanwezig). We bekijken verschillende onderdelen nauwkeurig en ook de waterdichtheid wordt zorgvuldig gecontroleerd. Ten slotte werpen we een kritische blik op de staat van het onderhoud van uw dak en geven we u advies op maat over het schoonmaken en onderhouden van diverse onderdelen. Aanvullend op het inspectierapport ontvangt u van ons een gratis en vrijblijvende offerte om eventuele tekortkomingen aan uw dak snel en voordelig te verhelpen.

Vrijblijvende offerte?

Dakdekkers 24/7 verhelpt de problemen aan uw dak

Wanneer wij tijdens de dakinspectie problemen constateren aan uw dak, verwerken wij deze in ons inspectierapport. Omdat we als geen ander weten hoe belangrijk het dak van uw woning is, bieden we u gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan. Deze offerte bevat o.a. de herstellende werkzaamheden inclusief bijbehorende prijzen en de tijd die de werkzaamheden in beslag nemen.

De meest voorkomende problemen aan het dak na inspectie zijn:

Er zijn talloze problemen die kunnen ontstaan aan uw dak door talloze redenen. Dé experts op het gebied van daken en dakwerken vind u bij Dakdekkers 24/7. We denken in oplossingen en staan voor u klaar om uw dak te repareren, renoveren of indien nodig volledig te vernieuwen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Laat uw dak inspecteren door Dakdekkers 24/7!

Kies voor een ervaren dakdekkersbedrijf met gecertificeerde medewerkers. Jarenlange ervaring en expertise in ons vak maakt dat wij ieder probleem aan het dak kunnen constateren en verhelpen.

We snappen dat er haast bij is, dus we staan snel voor u klaar. Kies voor kwaliteit, kies voor een vakkundige dakinspectie door Dakdekkers 24/7 en voorkom schade door lekkage of ergere problemen aan uw dak.

Sterke punten van 24/7

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.